Zakelijk een auto huren

Bent u ondernemer? Ook dan is een huurauto soms heel handig. Of het nu om een bestelwagen of verhuiswagen gaat of om een representatieve stadsauto. In ons aanbod zakelijke huurauto’s vindt u altijd wel een zakelijke huurauto die bij u past. Voor een korte of lange periode (en zelfs in combinatie met shortlease).

Voordelen van een zakelijke auto huren bij Bochane Rent

  • U krijgt altijd een representatieve en jonge (bedrijfs)auto. Daar kunt u mee voor de dag komen!
  • Heeft u snel een zakelijke auto nodig? Uw zakelijke huurauto staat morgen al klaar!
  • U kunt gebruik maken van een haal-en-brengservice van de huurauto. Zo kunt u zich met uw werk bezighouden, terwijl wij de huurauto voor u verzorgen.
  • U kunt rekenen op een 24-uursservice.
  • U betaalt altijd een scherpe prijs voor de zakelijke huurauto.

Van daghuur tot shortlease: flexibele autoverhuur!

Heeft u een auto nodig voor een dag? Of wilt u voor langere tijd een zakelijke auto huren? Maak gebruik van onze flexibiliteit! U kunt bij ons een bedrijfsauto huren voor een dag, maar ook voor een paar weken of maanden. Precies zoals het uitkomt. Ook voor de shortlease van bijvoorbeeld een bestelwagen of ruime stationwagen of MPV bent u meer dan welkom. U huurt de bedrijfsauto altijd onder zeer gunstige voorwaarden en tegen scherpe tarieven. Voor welke huurperiode u ook kiest.

Zoek en reserveer uw zakelijke huurauto online of maak een afspraak

Is een zakelijke auto huren voor u de oplossing? Zoek en reserveer uw bedrijfsauto dan direct online. Bent u eerst nog op zoek naar een antwoord op uw vragen? Maak een afspraak. We bekijken graag samen met u welke verhuurvorm en welke auto het meest geschikt voor u zijn.