Waarom huren bij Bochane Rent?

Als u bij Bochane een auto huurt, kiest u voor een moderne auto die van alle comfort is voorzien. Airco, navigatie en een fijn audiosysteem: het zit er allemaal op. Daarnaast zijn alle auto’s en busjes goed onderhouden. We geven u graag een representatieve wagen mee! We zetten de belangrijkste redenen om voor Bochane te kiezen voor u op een rijtje.

Altijd een goede huurauto

Ons wagenpark bestaat voornamelijk uit jonge auto’s. Die zijn jong, betrouwbaar en voorzien van de nieuwste technieken. Daarnaast zijn ze zuinig in gebruik. Voor die mooie auto’s zorgen we natuurlijk goed! Alle huurauto’s en huurbussen zijn goed onderhouden en in goede conditie. U krijgt dan ook altijd een nette auto mee.

Veel verschillende soorten huurauto’s

Ons wagenpark is uitgebreid. Of u nu een kleine of grote auto wilt huren. En of u nu op zoek bent naar een auto voor particulier gebruik of voor het bedrijf. Bij ons vindt u altijd een passen huurauto.

Altijd een goed verzekerde huurauto

Alle bedrijfswagens, personenauto’s en personenbussen van Bochane Rent zijn allrisk verzekerd.

Mogelijkheid verzekeringspakket. Eigen risico bescherming.

Snelle service bij de huur van een auto

Heeft u morgen een auto nodig? Dan regelen we dat! Onze service is persoonlijk en uitgebreid, maar zeker ook snel.

Ook elektrische auto’s huren

Bij Bochane Rent kunt u ook een elektrische auto huren. Daarmee gaat u bewust de weg op!

Kilometervrije vakantie-aanbiedingen

Onze reguliere huurtarieven zijn scherp. Om het nog beter te maken, staan op de actiepagina geregeld mooie acties. Speciaal voor de vakantie zitten daar voor kilometervrije vakantie-aanbiedingen tussen. Het maakt dan niet uit hoeveel kilometer u rijdt met de huurauto of huurbus.

Klanten waarderen ons

Misschien wel het belangrijkste: mensen die bij ons een auto huren, waarderen onze service en auto’s! We scoren altijd hoge cijfers als het om de staat van onze auto’s en onze uitgebreid e(en snelle) service gaat. De kracht van persoonlijke aandacht!

Veertien ophaallocaties voor uw huurauto

U heeft keuze uit veertien uitgiftelocaties in Flevoland, Gelderland en Utrecht.

Meer weten over Bochane Rent?

We vertellen u graag alles over onze huurauto’s en service. Bel naar 0318-511311 of stuur een e-mail naar info@bochanerent.nl.