Voorwaarden autohuur

Bovag Autoverhuur voorwaarden:

Bochane Rent B.V. is lid van de afdeling autoverhuur van de Bovag.
Op al onze contracten zijn de “Algemene huurvoorwaarden voor leden van de afdeling Autoverhuur ledenassociatie van Bovag” van toepassing.

Deze liggen ter inzage bij de verhuurbalie en staan op de achterzijde van elk contract vermeld of download de BOVAG Algemene voorwaarden Autoverhuur.

Autohuur mogelijkheden:

Bochane Rent B.V. verhuurt per dagdeel, dag, weekend, week of maand (30 dagen).

Dagdeel;
de minimale huurperiode is een dagdeel. Dagdelen zijn uitsluitend doordeweeks mogelijk en alleen te reserveren korter dan 24 uur voor vertrek.
Van ’s ochtend 08:00 uur tot ’s middags 12:30 uur
Van ’s middags 13:00 tot ’s middags 17:00 uur
Van ’s avonds 17:30 tot ’s ochtends 08:00 uur

Dag:
Een huurdag duurt 24 uur.

Weekend:
Van vrijdagmiddag 17:00 uur tot maandagochtend 08:00 uur.
Bij het uitsluitend huren op zondag dient het voertuig op zaterdag om 11:30 uur te worden opgehaald en op maandag om 08:00 uur te worden teruggebracht. Wij berekenen in dat geval een kort weekend tarief. ( Dag + Dagdeel tarief ).

Week:
Gedurende zeven dagen.

Shortlease:
Vanaf minimaal 30 dagen. Vraag naar de voorwaarden.

Huurauto reserveren:

U kunt bij Bochane Rent reserveren via de website, telefonisch of aan de balie.
U kunt een voorkeur aangeven voor het huren van een gewenst merk en model. Een garantie kunnen wij echter niet geven. Wij behouden ons het recht een soortgelijke auto beschikbaar te stellen.

Reserveringen en/of verhuringen kunnen zonder opgaaf van redenen geweigerd worden.

Huurauto Afhalen, Borg en Legitimatie:

Bij het ophalen van de auto dient de huurder zich te legitimeren met een:

een geldig rijbewijs en een geldig paspoort of ID kaart en een kopie van uw bankafschrift ( max. 30 dagen oud) of een uittreksel uit het persoonsregister ter verificatie van het woonadres.
Voor nieuwe huurders kunnen wij aanvullende zekerheden verlangen (b.v. creditcard, extra borg en/of kopie recente loonstrook).
Uitsluitend met name genoemde huurder/bestuurder is gemachtigd het voertuig te besturen. Voor elke extra bestuurder wordt € 3,00 excl. BTW ( € 3,60 incl. BTW) per dag in rekening gebracht. ( Max. 42,00 excl. BTW / € 50,00 incl. BTW per contract)

Bij het afhalen van de auto dient de huurder een vooruitbetaling/borgsom te voldoen. De hoogte van het bedrag wordt berekend op basis van het geschatte huurbedrag vermeerderd met minimaal € 250,-.

De vooruitbetaling/borgsom kan uitsluitend met creditcard of PIN, die tevens op naam van de huurder dienen te staan, worden voldaan.

Tarieven:

De vermelde verhuurtarieven zijn incl. 21% BTW.

De vermelde tarieven zijn incl. WA-Casco verzekering, normale slijtage en onderhoud, houderschapsbelasting.

De vermelde tarieven zijn excl. brandstof. Indien de auto niet volgetankt wordt ingeleverd bedragen de aftank kosten € 5,00 excl. BTW.( € 6,05 incl. BTW)

De vermelde tarieven zijn excl. bekeuringen. De administratiekosten bij bekeuringen zijn € 10,00 excl. BTW. ( € 12,10 incl. BTW)

Autohuur Verzekeringen en Eigen Risico:

Wilt u meer informatie over de verzekeringen en het Eigen Risico

Huurauto reserveren:

Wilt u direct een auto reserveren?

Vestigingen:

Bekijk onze vestigingen en contactgegevens.