Verzekeringen

Verzekeringen autohuur

Bij Bochane Rent B.V. zijn alle huurauto’s WA/Casco (All Risk) verzekerd.
De maximale WA-dekking is € 2.500.000,-

Ongevallenverzekering voor Inzittenden (OVI):
Bij Bochane Rent B.V. is het mogelijk om een Ongevallenverzekering voor Inzittenden af te sluiten. De verzekerde bedragen per persoon zijn € 15.000,- (ingeval van overlijden) en € 30.000,- (ingeval van blijvende invaliditeit).

Eigen Risico:
Het standaard Eigen Risico bedraagt € 500,- per schade geval.

Indien huurders/bestuurders <21 jaar en/of <1 jaar het rijbewijs hebbenen het eigen risico niet verlagen geldt een eigen risico van € 650,- per schade geval.

In afwijking op het afgesproken eigen risico geldt voor bovenhoofdse schade een eigen risico van € 1500,-

Onder bovenhoofdse schade wordt verstaan: schade van de verhuurder veroorzaakt door aanrijding met het deel van het voertuig dat zich op een hoogte van meer dan 1.90 meter boven de grond bevindt of door aanrijding met op het voertuig bevestigde zaken die zich op meer dan 1.90 meter boven de grond bevinden.

Verzekeringspakketten

U kunt uw verzekering verder uitbreiden met een van de onderstaande verzekeringspakketten.

Verzekeringspakket A (€ 8,- per dag)

Verlaging eigen risico van € 500,00 naar € 150,00 per gebeurtenis  & ongevallenverzekering voor Inzittende

Bij Bochane Rent B.V. is het mogelijk om een Ongevallenverzekering voor Inzittenden af te sluiten bij uw huurauto. De verzekerde bedragen per persoon zijn € 15.000,- (in geval van overlijden) en € 30.000,- (in geval van blijvende invaliditeit).

Verzekeringspakket B (€ 8,- per dag)

Verlaging eigen risico van € 750,00 naar € 250,00 per gebeurtenis & ongevallenverzekering voor Inzittenden

Bij Bochane Rent B.V. is het mogelijk om een Ongevallenverzekering voor Inzittenden af te sluiten bij uw huurauto. De verzekerde bedragen per persoon zijn € 15.000,- (in geval van overlijden) en € 30.000,- (in geval van blijvende invaliditeit).

Het eigen risico per schadegeval ( bij een niet verhaalbare schade) kan als volgt worden verlaagd icm ongevallen verzekering inzittenden (ovi):

Personenauto’s: Cat AAB3 t/m M6D3: € 500,- (na verlaging € 150,- bij bestuurders < 21 jaar of met < 1 jaar een rijbewijs € 300,00)

Bestelauto’s, personenbussen en MPV vanaf Cat M7B3: € 750,- (na verlaging € 250,- of bij bestuurders < 21 jaar of met < 1 jaar een rijbewijs € 400,00)

Buitenland:
Als u plannen heeft om met een huurauto van Bochane Rent B.V. naar het buitenland te gaan kunt u dit aangeven bij onze medewerk(st)ers.
Zij kunnen dan voor de juiste documenten, zoals een groene kaart, zorgen.

Op het moment van reserveren dient altijd aangegeven te worden welk land de huurder gaat bezoeken met de huurauto. De verhuurder staat garant voor WA + casco dekking en een deugdelijke 24/7 pechhulp in de onderstaande landen. Deze landen zijn verdeeld in landen zonder extra verhuurtoeslag per dag (A-landen) en landen waarvoor een extra verhuurtoeslag per dag van toepassing is (B-landen).

A-Landen: Andorra, Belgie, Denemarken, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Finland, Frankrijk, Ierland, Italie, Liechtenstein, Luxenburg, Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Schotland, Spanje, Zweden, Zwitserland.

De B-Landen zijn: Kroatië, Polen, Slowakije, Tsjechië, Hongarije.

Verzekeringsvoorwaarden:
De Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing en liggen op de filialen ter inzage.