Haal-en-brengservice huurauto

Haal-en-brengservice huurauto

Huurt u een auto bij Bochane Rent? Voor zowel particulieren als bedrijven is er een haal-en-brengservice. Daarmee laat u uw huurauto thuis of op het werk brengen of ophalen door een medewerker van Bochane Rent.

Hoeveel kost de haal-en-brengservice?

U betaalt voor het laten brengen of halen van uw huurauto € 12,50 incl. BTW. De maximale afstand van de Bochane Rent-vestiging naar het breng-of-haaladres is 10 kilometer. Is de totaal afgelegde afstand meer dan 20 kilometer? Dan betaalt u € 0,75 voor elke extra kilometer.

Zo werkt de haal-en-brengservice voor particulieren

  • U kunt gebruik maken van de haal-en-brengservice bij huurperioden van een dag of langer.
  • U wordt op de afgesproken tijd door een medewerker van Bochane Rent thuis opgehaald met de huurauto die u heeft gereserveerd.
  • Op de Bochane Rent-vestiging handelt u de huur af (met het tekenen van de huurovereenkomst en het voldoen van de betaling).

Zo werkt de haal-en-brengservice voor bedrijven

  • De auto wordt afgeleverd bij uw bedrijf of bij de medewerker thuis. Desgewenst laat de chauffeur de sleutel van de huurauto achter bij de receptie, waar de medewerker ‘m later oppikt.

Wat zijn de voorwaarden voor de haal-en-brengservice van Bochane Rent?

  • U kunt gebruik maken van de haal-en-brengservice bij huurperioden van een dag of langer.
  • U kunt gebruik maken van de haal-en-brengservice op maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 12 uur en tussen 13 en 15 uur.
  • U kunt alleen gebruik maken van de haal-en-brengservice als u een auto huurauto bij een Full-service-vestiging van Bochane Rent. U vindt de full-servicevestigingen in Almere, Utrecht, Veenendaal, Arnhem (Elst) en Boxmeer.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Als u nog vragen heeft over de haal-en-brengservice van Bochane Rent, horen we graag van u. Neem contact met ons op.