Elektrisch: Elektrische auto huren

Elektrische auto huren

o.a. de Renault Zoe

Elektrische auto huren; Renault Zoe

Elektrische auto huren Renault Zoe

Renault Zoe huren

Een Renault Zoe huren? Met de Renault Zoe rijdt u elektrisch. En dat heeft zo z’n voordelen. Natuurlijk is de elektrische Renault Zoe minder belastend voor het milieu dan bijvoorbeeld een benzineauto. Ook prettig: de Zoe rijdt heel comfortabel en de auto heeft een bijzonder stille motor.

Over de Renault Zoe huurauto

Voorzien van veel luxe en 100% elektrisch. Dat is de Renault ZOE. Deze compact hatchback heeft een maximale snelheid van 135 km per uur. Er is 338 liter aan bagageruimte en het rijbereik is tot 200 kilometer (afhankelijk van uw rijstijl). Rijden in een ZOE is gegarandeerd een unieke ervaring.

De Renault ZOE is uitgerust met:

 • Vijf deuren
 • Airco
 • Audio
 • Oplaadstekker
 • Automaat

Renault ZOE opladen

Maar hoe laadt u ‘m dan op, die elektrische Renault ZOE? Dat is helemaal niet moeilijk. U laadt de ZOE op bij een standaard oplaadpunt (op een parkeerplaats, op het werk of aan huis). Als u een openbaar oplaadpunt gebruikt, duurt het volledig opladen twee tot drie uur. Daarna kunt u er tot 200 kilometer mee rijden. Bij een sneloplaadpunt laadt u uw elektrische huurauto in ongeveer een half uur op tot meer dan 80 procent van zijn capaciteit.

Voordelen huren bij Bochane Rent

 • Rijd in een representatieve, jonge auto.
 • Maak gebruik van een snelle service.
 • Gebruik desgewenst de haal-en-brengservice.
 • Betaal alleen de scherpste prijs voor uw elektrische huurauto.
 • Haal uw elektrische huurauto op bij een van onze dertien vestigingen in Midden-Nederland. Of maak gebruik van onze haal-en-brengservice.
 • U kunt als zakelijk rijder gebruik maken van shortlease.

Reserveer de Renault Zoe direct online

Hiernaast kunt u een indicatie berekenen van de huurprijs van de Renault ZOE. U kunt daarna direct online een reserveringsaanvraag voor de Renault ZOE doen. Wilt u eerst even met ons overleggen? Neem dan even contact met ons op.

De huurauto’s uit deze categorie zijn minimaal voorzien van:

Huurauto brandstof

Elektromotor

Huurauto aantal personen

Zitplaats voor 5 personen

Vrije kilometers

100 vrije km per dag (weekend totaal 300km)

Huurauto aantal deuren

5 deuren

Huurauto bagageruimte

Ruimte voor 2 kleine koffers

Extra kilometers

€0,21 per extra km

Huurauto versnelling

Automaat

icoon_airco

Airco

Voorkeur aangeven

Als je een auto huurt uit deze categorie dan krijg je één van deze huurauto’s. Hierbij kun je een voorkeur aangeven, maar helaas kunnen wij niet garanderen dat je deze voorkeur als huurauto ook daadwerkelijk ontvangt. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid op de verhuurlocatie.

Let op: uw reservering is pas definitief als u via e-mail een bevestiging heeft ontvangen.

* Uw verzoek is een aanvraag dit in verband met beschikbaarheid, na een bevestiging van één van onze medewerkers is uw reservering rond. De weergegeven prijzen kunnen variëren. na uw aanvraag ontvangt u een definitieve prijsopgave. Tarieven uit de calculator zijn een indicatie. Deze gaan over naar de reguliere prijs bij het eindigen van een actie of promotie. Alle rechten en prijswijzigingen voorbehouden.

Tarieven

Daghuur

€ 50,50

Weekendhuur

€ 96,00

Weekhuur

€ 288,00

Huurprijs berekenen

1 Prijs berekenen
2 Huurauto reserveren
 • Kosten voor jouw periode

 • 0,00 €

✓ Binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte!