Accessoires en extra's

Automaat

Comfortabel rijden in een auto met een automatische versnellingsbak? Sommige auto’s hebben die standaard. Anders kunt u – op basis van beschikbaarheid – een auto met automaat reserveren. De extra kosten voor een automaat zijn € 10,00 per dag.

Sneeuwkettingen

Op vakantie naar de sneeuw? Neem sneeuwkettingen mee! Deze zorgen voor meer grip op besneeuwde wegen. U kunt de sneeuwkettingen bij uw auto huren voor € 3,50 per dag.

Skibox/dakkoffer/bagagebox

Meer ruimte nodig voor bagage? Dan is een dakkoffer een uitkomst! Vervoer uw spullen veilig op het dak van de auto. U huurt een bagagebox bij uw huurauto voor slechts € 10,00 per dag. (Let op: mogelijk is het nodig om ook dakdragers te huren voor de bevestiging van de skibox op het dak van de auto.)

Dakdragers

Skibox of fietsendrager op uw huurauto? Plaats dan eerst dakdragers! U huurt de dakdragers voor € 10,00 per dag bij uw huurauto. (Let op: dakdragers kunnen niet op A- en B-klasse auto’s.)

Winterbanden

Extra grip in de wintermaanden? Huur een auto met winterbanden! De kosten voor winterbanden bedragen € 7,50 per dag. (Let op: winterbanden kunnen niet op A- en B-klasse auto’s. Op D-klasse auto’s zijn winterbanden verplicht in de periode van 1 november tot 1 april.)

Navigatiesysteem

Nooit meer de weg kwijt met een up-to-date navigatiesysteem! Als uw huurauto nog niet is voorzien van een navigatiesysteem, kunt u een los navigatiesysteem huren. De huurprijs van een navigatiesysteem (voor heel Europa) is € 7,00 per dag.

Trekhaak

Aanhanger of caravan achter uw huurauto maar heeft de huurauto geen trekhaak? Geen probleem! U kunt voor veel auot’s een trekhaak huren. De huurprijs van een trekhaak is € 7,00 per dag.

Let op: sommige auto’s zijn niet geschikt voor bepaalde accessoires. Informeer bij twijfel altijd even naar de mogelijkheden. We helpen u graag!

Extra’s

B-landentoeslag

Voor sommige landen geldt een toeslag in verband met een verhoogd risico op schade aan de huurauto. De toeslag bedraagt € 12,50 per dag. Lees meer.